Jomala Joy deltar i stor gospelkonsert i Alandica

Lördag 28 oktober (18.30) är det dags för Ålands Gospelfest som lockar nära 100 sångare från Åland, Sverige och Finland. Konserten hålls i Alandica i Mariehamn.
Det är den relativt nystartade föreningen Ålands gospel som arrangerar och i år får barnen i Jomala församlings kör Jomala Joy chansen att vara med i denna happening!
”En salig blandning av svängig gospelmusik från förr och nu” utlovas enligt arrangörerna och det är hög klass på gospelkörerna som gästar Åland denna helg. Från fastlandet kommer Mrs Bighill Singers från Jakobstad och anrika His Master´s Noise från Helsingfors. Från Sverige deltar 2TheLord från Vällingby och Gudskelov från Gotland, som var här även på förra årets preimärfest. En dansgrupp med ungdomar från Pingstkyrkan på Åland medverkar också.
Sist men inte minst förstås värdkören Good News från Mariehamns församling, som leds av Anders Hallbäck och Linda Pussinen.
Som solist hör vi dessutom Yohan Henriksson, den åländske trubaduren som nyligen tävlade i finsk TV i The Voice of Finland. Övriga solister kommer från de deltagande körerna.
Biljetter bokas på www.alandica.ax